15:37 01.10.2012

Укртрансінспекція в жовтні-грудні перевірить понад 400 автоперевізників на дотримання правил безпеки

1 хв читати
Укртрансінспекція в жовтні-грудні перевірить понад 400 автоперевізників на дотримання правил безпеки

Фахівці Державної інспекції України з безпеки на наземному транспорті (Укртрансінспекція) відповідно до плану здійснення державного контролю за місцезнаходженням суб'єктів господарювання на жовтень-грудень 2012 року перевірять 401 автоперевізника на території України.

Як повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України, на дотримання всіх вимог безпеки під час надання послуг із перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом територіальні управління Укртрансінспекції перевірять, зокрема, 34 суб'єкти господарювання в Луганській області, 25 - у Київській, 21 - у Тернопільській, по 20 - у Донецькій і Харківській, по 18 - в Івано-Франківській, Сумській та Хмельницькій.

Крім того, по 16 автоперевізників буде перевірено в Одеській і Черкаській, 15 - у Києві, 14 - у Дніпропетровській і Чернівецькій областях, по 13 - у Волинській Запорізькій і Миколаївській областях, по 12 - у Криму і Чернігівській області, по 10 - у Житомирській, Закарпатській, Кіровоградській та Львівській, 9 - у Рівненській області, 8 - у Полтавській, по 7 - у Херсонській області та Севастополі.

Укртрансінспекція в жовтні-грудні поточного року також перевірить на дотримання ліцензійних умов щодо внутрішніх і міжнародних перевезень пасажирів автобусами і таксі 362 суб'єкти господарювання.

Як повідомлялося, Укртрансінспекція разом із Державтоінспекцією у рамках місячника із безпеки дорожнього руху перевірили 10 тис. транспортних засобів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дробович про ідею перейменувати "Батьківщину-Мати" на "Україну-Мати": Наразі такої необхідності немає

Окупанти завдали ударів по Миргородському району, інфраструктуру не пошкоджено - обладміністрація

Голова УІНП виступає за початок створення Музею історії російсько-української війни, але не знає, чи достатньо для цього ресурсів

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Окупанти обстріляли прикордонні міста Білопілля, Дружба та 31 село в Чернігівській і Сумській областях, поранено місцевого жителя

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА