08:23 11.02.2023

"Укрзалізниця" роздасть пасажирам 25 тис. свічок та запустить новий "Поїзд Єднання"

2 хв читати
"Укрзалізниця" роздасть пасажирам 25 тис. свічок та запустить новий "Поїзд Єднання"

АТ "Укрзалізниця" (УЗ) роздасть 25 тис. свічок пасажирам, які їдуть до міст, де зараз важко зі світлом, повідомив голова правління компанії Олександр Камишін у своєму телеграмі.

"Такою буде наша відповідь на сьогоднішній ракетний обстріл - чергову спробу Росії залишити нас без світла і тепла", - написав Камишін.

Він уточнив, що ці свічки виготовлені в рамках ініціативи #LightForUkraine шведа режисера Себастіана Ліндстрема, який проживає у Києві.

Зокрема, на Kickstarter ця ініціатива знайшла 389 прихильників, які перерахували на неї 43,8 тис. євро, йдеться в повідомленні на ресурсі.

Крім того, "Укрзалізниця" повідомила, що вдруге запускає "Поїзд Єднання" маршрутом з Ужгорода до Краматорська, який проїде всю країну із заходу на схід, з'єднавши 9 областей.

Жителі міст, через які пройде поїзд, зможуть відвідати виставку та підписати спеціальні залізничні листівки для захисників країни на сході.

Потяг відправляється 16 лютого об 11:45 з Ужгорода і пройде через Мукачево - 13:05, Сваляву - о 13:40, Воловець - 14:19, Лавочне - 14:59, Славське - 15:21, Львів -17:30, Полтаву-Південну – 6:22, Лозову – 8:50, Слов'янськ – 11:13. Поїзд прибуде до Краматорська об 11:40.

Назад із Краматорська рейс поїзда №103/104 відправиться до Львова 17 лютого о 12:40 та прибуде до Львова о 6:25. Квитки на нього вже доступні у застосунку "Укрзалізниці", у чат-боті, на сайті та в касах вокзалів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

Генпрокурор: Слідство має підстави вважати умисним вибір офіцерів РФ вдарити по Одесі саме "Іскандером" із касетним боєзарядом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА