17:29 28.11.2019

Roshen Winter Village вартістю 170 млн грн розпочне роботу в Києві 30 листопада

1 хв читати
Roshen Winter Village вартістю 170 млн грн розпочне роботу в Києві 30 листопада

Корпорація Roshen (Київ), найбільший виробник кондитерської продукції в Україні, витратила на створення і запуск зимового ярмарку та ковзанки Roshen Winter Village на території Київської кондитерської фабрики "Рошен" понад 170 млн грн.

Як повідомила прес-служба компанії, на території Київської кондитерської фабрики "Рошен" 30 листопада вперше відкриється Roshen Winter Village, який включає зимовий ярмарок, відкриту ковзанку, парк з фонтаном, міський стрит-фуд, в центрі якого розміститься святкова ялинка.

Сезонна ковзанка є однією з найбільших в Україні - її площа сягає майже 2 тис. кв. м. Зокрема, її розміщено в новому парку, створеному в рамках проекту Roshen Plaza.

Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі, проект парку з фонтаном і ковзанкою розробило ландшафтне бюро InSitu (Ліон, Франція). Ковзанка має підсвітку з оптоволокна, замороженого в льоду, і світломузичне шоу.

"Встановлення ковзанки Roshen не націлене на отримання прибутку, оскільки кошти, які надходять від продажу квитків, не покривають витрати", - стверджують у компанії.

Урочисте відкриття ковзанки та запалення новорічної ялинки заплановане на 7 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА