17:09 20.09.2019

"Нова пошта" до 2020 р. має намір відкрити понад тисячу відділень у селах в Україні

1 хв читати

Група компаній "Нова пошта" до кінця 2019 року має намір збільшити кількість відділень у всій Україні до 6,2 тис. за рахунок відкриття нових відділень у селах.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", про це повідомив співвласник компанії В'ячеслав Климов під час відкриття інноваційного сортувального термінала у Львові у п'ятницю.

"Це наша стратегія, в селах - потенційно великий ринок. Тому ми відкриваємо там наші відділення, роблячи це переважно за допомогою наших партнерів... При цьому абсолютно не знижуючи якість обслуговування", - сказав він.

За словами Климова, на сьогодні "Нова пошта" налічує понад 5 тис. відділень і поштоматів, із них у селах - 2,120 тис. До кінця 2019 року планується збільшити кількість відділень до 6,2 тис., з яких 3,160 тис. будуть у селах.

Як повідомлялося, "Нова пошта" відкрила двокорпусний інноваційний сортувальний термінал у Львові. Площа термінала становить близько 15 тис. кв. метрів.

"Нова пошта" у 2018 році доставила 174 млн од. відправлень, що майже на 20% більше, ніж у 2017 році. У 2019 році планує досягти 20-відсоткового приросту кількості обслужених відправлень.

Заснована в 2001 році ГК "Нова Пошта" є лідером на ринку експрес-доставки в Україні. Мережа компанії перевищує 3,3 тис. відділень у всій країні.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НБУ завершує розробку законопроєкту про систему страхування воєнних ризиків в Україні

Довгострокове контрактування дозволить вітчизняним виробникам оборонної продукції розширити виробництво - "Українська бронетехніка"

Скасування ЄС мита допомогло українському ГМК під час війни, але потрібно прибрати з євроринку російську продукцію - менеджер "Метінвесту"

Миколаїв просить у Кабміну та Верховної Ради дозволу спрямовувати на відновлення житла кошти з місцевого бюджету

Мінфін США продовжив до листопада дозвіл на пов'язані з енергетикою операції з російськими банками

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

"Українська біржа" заявляє про відсутність підстав позбавлення її ліцензії та готова юридично відстоювати свою правоту

Вартість завершення першого етапу валютної лібералізації оцінюють у $5,5 млрд

Прийом заявок до ДАР на отримання дотацій на оброблювану землю від фермерів деокупованих територій стартує 1 травня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА