11:15 28.04.2023

Ткаченко: Потрібно розібратися, чому на Заході забороняють використовувати тікток у держустановах

1 хв читати
Ткаченко: Потрібно розібратися, чому на Заході забороняють використовувати тікток у держустановах

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко вважає за потрібне вивчити питання, чому розпочалася тенденція заборони використання соціальної мережі тікток у державних установах у західних країнах.

"Я в себе тікток поставив колись до війни на два дні й потім зрозумів, що не моє, і не тому, що там не цікаво, а тому що це зовсім інший контент. Це не телеграм-канали, це не інші соціальні мережі. Потрібно вивчити питання, чому власне пішла така тенденція стосовно заборони використання тікток у державних установах", - сказав Ткаченко в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", відповідаючи на запитання, чи не вбачає Україна необхідності запровадити такі самі обмеження для цієї соцмережі, як і в низці західних країн.

Як повідомлялося, низка країн заборонила використовувати застосунку тікток на всіх урядових пристроях. Зокрема схожі ініціативи вже запровадили в Австралії, Данії, Канаді. Крім того, застосунок тікток буде заборонено на гаджетах чиновників США, Естонії, Великої Британії, а також на корпоративних пристроях у Єврокомісії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА