15:38 19.05.2022

"Русское радио" в Україні змінило позивні на "Радіо Байрактар" – Нацрада телерадіомовлення

1 хв читати
"Русское радио" в Україні змінило позивні на "Радіо Байрактар" – Нацрада телерадіомовлення

Товариство з обмеженою відповідальністю "Телерадіоорганізація "Русское радіо" – Україна" (позивні "Русское радио"), м. Київ, змінило свої позивні і тепер в ефірі ця радіостанція звучатиме як "Радіо Байрактар", повідомляється на сторінці Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення у фейсбуці в четвер.

19 травня Нацрада на своєму засіданні розглянула 60 питань, які визначила як нагальні та невідкладні.

Зокрема, було розглянуто законопроєкти "Про внесення змін до деяких законів України щодо частки пісень державною мовою в музичних радіопрограмах і радіопередачах та заборони відтворення музичної продукції походження держави-агресора" (№7273 від 11 квітня) і "Про внесення змін до деяких законів України щодо підтримки національного музичного продукту та обмеження публічного використання музичного продукту держави-агресора". Нацрада висловила свої зауваження і пропозиції до них. Їх буде передано Комітету Верховної Ради з гуманітарної та інформаційної політики.

Також Нацрада переоформила 37 ліцензій на мовлення АТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України".

На прохання ТОВ "Агро-Медіа" Нацрада скасувала своє попереднє рішення про видачу йому супутникової ліцензії на мовлення з логотипом "AGRO TV".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА