11:16 03.05.2022

"Київстар" посилює сигнал мереж для забезпечення покриття на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей

1 хв читати
"Київстар" посилює сигнал мереж для забезпечення покриття на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей

Мобільний оператор компанія "Київстар" посилює сигнал мереж у підконтрольних Україні населених пунктах для забезпечення покриття на тимчасово окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей.

"На жаль, технічні спеціалісти не мають доступу в тимчасово окуповані населені пункти для виконання ремонтних робіт. Зокрема, через відсутність енергоживлення або пошкодження не працює обладнання усіх мобільних операторів у місті Херсон. Інженери Київстару проводять роботи для посилення сигналу мережі в підконтрольних Україні населених пунктах, щоб збільшити територію покриття", - написала провідний спеціаліст зі зв'язків із громадськістю Ірина Леліченко на своїй сторінці у фейсбуці.

Вона також повідомила, що в Запорізькій області у звичайному режимі працюють 80% базових станцій "Київстару", в Херсонській області - 30% базових станцій.

"Будь ласка, якщо на території, де ви перебуваєте, мобільний сигнал слабкий, користуйтеся SMS-повідомленнями. Компанія докладає всіх можливих зусиль для відновлення роботи послуг", - зазначила Леліченко.

Як повідомлялося, причинами відсутності зв'язку в Херсонській і частині Запорізької областей стали обриви волоконно-оптичних магістральних ліній і відключення від електропостачання обладнання операторів у цих регіонах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА