15:48 07.07.2021

"Vodafone Україна", ДТЕК, Ericsson та Drone UA провели тестування повної сумісності дронів із мережею 5G

1 хв читати
"Vodafone Україна", ДТЕК, Ericsson та Drone UA провели тестування повної сумісності дронів із мережею 5G

Мобільний оператор "Vodafone Україна" спільно з Drone UA, ДТЕК та Ericsson провели у 5G-демоцентрі Ericsson успішне тестування повної сумісності дронів із мережею 5G.

Як наголошується у повідомленні оператора, поширеному в середу, контроль дронів і обмін із хмарним сервером виконаний за допомогою рішення Ericsson Dedicated Networks, що працює на мережі 5G "Vodafone Україна". Технології дронів із використанням 5G-мереж застосовуватимуться на підприємстві "Корум Світло шахтаря".

При цьому уточнюється, що проведене тестування - черговий етап будівництва Smart Factory 5G на машинобудівному заводі "Корум Світло шахтаря" у Харкові.

У рамках проекту розгортається приватна технологічна мережа (Private Network) зв'язку 5G, у яку будуть інтегровані мобільні пристрої, виробниче обладнання, різні керуючі пристрої та системи віддаленого та автоматизованого управління.

"Технологічна 5G-мережа Ericsson дасть змогу автоматизувати виробничі процеси. Вперше в Україні буде протестовано дистанційне керування, діагностика обладнання та будівель за допомогою дронів і 360-градусної камери", - наголошується в повідомленні.

Крім оптимізації виробничих процесів, запуск рішень підвищить рівень промислової безпеки (багато операцій зможуть виконуватися віддалено), а своєчасний моніторинг - запобігатиме можливим аварійним ситуаціям.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЦПД спільно з TikTok мають намір блокувати "сумнівні" акаунти

Клієнти банків зможуть надсилати довідки про доходи та низку інших документів через "Дію"

Рішення про скасування арешту 19,8% корпоративних прав lifecell дасть змогу закрити угоду з NJJ у максимально короткий термін - CEO "Датагруп-Воля"

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД ЗАДОВОЛЬНИВ ПОЗОВ LIFECELL, ЗНЯВШИ АРЕШТ ІЗ 19,8% КОРПОРАТИВНИХ ПРАВ КОМПАНІЇ

Фрідман не отримає жодного цента від продажу lifecell, як і передбачають транзакційні документи - Шелемба

SpaceX вивела на орбіту нову групу інтернет-супутників Starlink

Samsung повернув собі лідерство на світовому ринку смартфонів у I кв. - IDC

Міноборони оцифрувало дані про чоловіків призовного віку, які можуть бути мобілізовані в усіх регіонах України - заступник міністра

СБУ з початку 2024 р. викрила 11 ворожих агентурних мереж - Малюк

Apple готує ШІ-процесори для оновлення всієї лінійки Mac - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА