12:31 02.06.2021

Створювана в результаті злиття WarnerMedia і Discovery компанія називатиметься Warner Bros. Discovery

1 хв читати
Створювана в результаті злиття WarnerMedia і Discovery компанія називатиметься Warner Bros. Discovery

Нова компанія, яка буде створена в результаті злиття WarnerMedia - медіапідрозділу AT&T Inc. - з Discovery Inc., отримає назву Warner Bros. Discovery, оголосив головний виконавчий директор Discovery Девід Заслав.

Ця назва, за словами Заслава, об'єднає столітню спадщину кіностудії Warner Bros. із глобальним брендом Discovery, який завжди уособлював цілісність, інновації та натхнення.

Слоганом нової компанії стане фраза "Те, з чого зроблені мрії", яка є відсилкою до класичного фільму кіностудії Warner Bros. "Мальтійський сокіл" 1941 року.

За умовами угоди, яку AT&T і Discovery погодили минулого місяця, Заслав стане головою нової компанії.

У вівторок він виступив спільно з головним виконавчим директором WarnerMedia Джейсоном Кіларом. Минулого тижня Кілар, який не брав участі в переговорах з Discovery, заявив, що залишиться головою WarnerMedia до завершення злиття компаній.

AT&T планує завершити угоду в середині 2022 року. Вона володітиме 71% об'єднаної компанії.

Портфель Warner Bros. Discovery об'єднає в собі більше ніж 100 добре відомих і популярних у всьому світі брендів, включаючи HBO, Warner Bros., Discovery, DC Comics, CNN, Cartoon Network, HGTV, Food Network, TNT, TBS, Eurosport, TLC, Animal Planet тощо.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА