19:04 17.03.2021

"Укрпошта" впроваджує єдину ERP-систему замість 80 окремих

2 хв читати
"Укрпошта" впроваджує єдину ERP-систему замість 80 окремих

"Укрпошта" та компанія IT-Enterprise (Київ) уклали договір про впровадження інтегрованої ERP-системи вартістю 95,8 млн грн, повідомила прес-служба національного поштового оператора в середу.

"За два роки ми плануємо повністю перенести всі процеси обліку та управління ресурсами й потоками компанії до нової єдиної системи. Це дасть змогу зменшити вплив людського чинника на формування та обробку даних, поєднає всі потоки та всі дирекції в режимі реального часу. До того ж ми перенесемо документообіг в онлайн і значно підвищимо інформаційну безпеку за рахунок захищеного формату зберігання даних. Ми плануємо розпочати впровадження нової системи в усій країні до кінця 2021 року. Це фундамент, на якому ми побудуємо майбутні фронт- та CRM-системи", - наводить прес-служба слова гендиректора "Укрпошти" Ігоря Смілянського.

В "Укрпошті" зазначають, що нині в компанії функціонує понад 80 систем обліку ресурсів компанії, що діють ще з 2000-х років. Багато з них працюють лише в певному регіоні і ніяк не поєднується з офісом управління та іншими дирекціями.

"Цифрова трансформація дає змогу компаніям оптимізувати роботу і скорочувати витрати та помилки, спричинені людським фактором. Ми раді допомогти "Укрпошті" у підвищенні ефективності шляхом диджиталізації - переходу до сучасного цифрового управління процесами", - зазначив гендиректор IT-Enterprise Олег Щербатенко.

У повідомленні також зазначено, що наступним кроком "Укрпошти" стане тендер на закупівлю нової фронт-системи для автоматизації всіх процесів у відділеннях і роботи операторів.

"Це підвищить якість послуг, які надають клієнтам, та скоротить час надання операцій. Після цього "Укрпошта" впровадить CRM-систему", - додали в компанії.

"Укрпошта" оголосила про тендер на закупівлю системи управління інформаційними потоками, бізнес-процесами і ресурсами з оголошеною вартістю майже 197 млн грн 21 травня 2020 року. Свої пропозиції надали вісім компаній, і серед двох претендентів із реєстру тендерних пропозицій IT-Enterprise запропонувала ціну в 95,8 млн грн, що на 52% нижче за оголошену вартість тендера.

IT-Enterprise - один із лідерів ринку IT-рішень для середніх і великих підприємств. Штат компанії - понад 350 фахівців.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА