11:10 15.10.2020

Apple представила чотири нових iPhone 12 із підтримкою 5G

2 хв читати
Apple представила чотири нових iPhone 12 із підтримкою 5G

Американська Apple Inc. показала чотири моделі смартфонів iPhone 12 із підтримкою мережі нового покоління мобільного зв'язку 5G і міні-версію домашньої колонки HomePod.

Усі чотири iPhone мають новий дизайн із плоскими краями на зразок iPhone 4 і iPhone 5.

iPhone 12 оснащений дисплеєм Super Retina XDR діагоналлю 6,1 дюйма, але при цьому сам пристрій буде на 15% менше, ніж попередня модель за рахунок зменшення рамки дисплея. iPhone 12 mini має 5,4-дюймовий дисплей. Обидва пристрої працюють на базі процесора A14 Bionic, який, за словами компанії, є найшвидшим для iPhone.

Дисплей оснащений захистом скла Ceramic Shield, який учетверо знижує ризик пошкоджень дисплея у разі падіння.

Моделі отримали дві 12-мегапіксельні камери - стандартну й ширококутну, обидва смартфони можуть знімати в нічному режимі.

Крім того, нововведенням буде можливість бездротової зарядки за допомогою технології MagSafe - магнітів для корпуса iPhone, завдяки яким до пристрою можна буде прикріпити різні аксесуари.

iPhone 12 і iPhone 12 mini будуть доступні в п'яти кольорах і трьох варіантах пам'яті - 64 ГБ, 128 ГБ і 256 ГБ.

Також Apple представила два нових iPhone лінійки Pro: iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max з дисплеями Super Retina XDR діагоналлю 6,1 і 6,7 дюйма відповідно. Розміри корпусу не змінилися порівняно з попереднім поколінням iPhone, однак у кожної з моделей збільшилася площа дисплея за рахунок більш тонкої рамки.

Смартфони також працюють на базі процесора A14 Bionic й оснащені захистом скла Ceramic Shield і підтримкою технології MagSafe.

Оновлена система камер передбачає надширококутну камеру, телефотокамеру і нову ширококутну камеру. Моделі iPhone 12 Pro оснащені новим сканером LiDAR, який визначає відстань до об'єктів і будує об'ємну картинку приміщення, в якому міститься iPhone.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА