12:52 01.10.2019

"Київстар" запускає п'ять нових тарифів для клієнтів передплаченого зв'язку

2 хв читати
"Київстар" запускає п'ять нових тарифів для клієнтів передплаченого зв'язку

Мобільний оператор "Київстар" із 1 жовтня 2019 року запускає п'ять нових тарифів для клієнтів передплаченого зв'язку: "Київстар Комфорт", "Спілкування без меж", "Розваги без меж", "Відео без меж" і "Максимальний Безлім" .

Як повідомляє прес-служба компанії у вівторок, у нових тарифах "Київстар" пропонує безлімітний нетарифікований інтернет для 42 мобільних додатків. Серед нових - Pinterest, Google Play Music, Netflix, Oll.TV, Snapchat, карти Google і Waze, а також ігри Steam, Minecraft, World Of Tanks Blitz і Twitch.

У тарифі "Київстар Комфорт", зокрема, абоненти отримають безлімітні дзвінки в мережі оператора і 30 хвилин на інші номери в Україні.

У "Спілкування без меж" - безлімітні дзвінки в мережі "Київстар", 3 тис. Мб інтернету і 30 хвилин для дзвінків на інші мобільні в Україні та на номери за кордон. Крім того, в тарифі - безлімітний інтернет для соціальних мереж, месенджерів та інших додатків.

У тарифі "Розваги без без" абоненти отримують безлімітний інтернет для музичних програм, онлайн-ігор і для сервісів Steam і Twitch. Також у тарифі безлім у мережі "Київстар" - 6 тис. Мб інтернету для інших потреб, 60 хвилин на інші мобільні та за кордон.

У тарифі "Відео без меж" абоненти отримають безлім у мережі "Київстар", 9 тис. Мб інтернету і 90 хвилин на інші мобільні та за кордон. Без списання мегабайт у тарифі можна користуватися YouTube, Netflix, Kyivstar Go TV, Megogo, 1+1 video та іншими стримінговими сервісами.

Тариф "Максимальний Безлім" передбачає безлімітний мобільний інтернет, безлім у мережі та 300 хвилин на інші мобільні і за кордон.

При цьому, як наголошують у прес-службі, абоненти тарифних планів "Спілкування без меж", "Розваги без меж" і "Відео без меж" отримуватимуть удвічі більше мегабайтів і хвилин за тією само вартістю за умови своєчасного поповнення рахунку.

"Наприклад, абоненти з тарифом "Спілкування без меж" отримають 6 тис. Мб інтернету, 60 хвилин для дзвінків і безлім для ігрових сервісів. Абоненти з тарифом "Розваги без меж" отримають 12 тис. Мб, 120 хвилин для дзвінків і безлім для відео додатків", - уточнює оператор.

"Київстар" - український оператор телекомунікацій. Надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 3G. Його послугами станом на кінець 2018 року користувалися близько 26,4 млн абонентів мобільного зв'язку та близько 0,9 млн клієнтів фіксованого інтернету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нацрада закликала європейських партнерів внести телеграм-канал до переліку регульованих цифрових платформ

Телеграм відновив роботу офіційних українських ботів - Центр стратегічних комунікацій

У Мінкультури очікують саморегулювання від медійної спільноти

АМКУ запитав додаткову інформацію у справі про концентрацію DVL Telecom українських активів Turkcell

Власник прав на пісні Concord покращив пропозицію про купівлю конкурента Hipgnosis до $1,51 млрд

Turkcell оголосив про скасування арешту всіх активів в Україні - процес закриття угоди з NJJ триває

Росіяни пошкодили телевежу в Харкові, попередньо, ракетою Х-59, тривають роботи з відновлення мовлення

Суд скасував арешт 100% СК "Укртауеру", що належить Turkcell

CERT-UA розкрила плани хакерів Sandworm атакувати два десятки об'єктів критичної інфраструктури України

Маск: Заборона TikTok може суперечити свободі слова

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА