12:58 28.11.2023

Arricano передала дрон та засоби для зберігання інформації бійцям «Азову»

1 хв читати

Arricano — провідний український девелопер торговельно-розважальних центрів в Україні, закупив та передав дрон DJI MAVIC 3 і засоби для зберігання інформації для бригади НГУ «Азов». Внесок компанії допоможе військовим тримати під контролем свої позиції та визначити ворожі, при цьому не наражаючи на небезпеку людей.

«Бізнес працює та підтримує економіку країни саме завдяки військовим, які нас щодня захищають, тож і ми маємо робити все від нас залежне для допомоги армії. Адже всі українці зараз об’єднані заради єдиної мети.

Arricano продовжує допомагати та підтримувати ЗСУ, Національну гвардію України, громадські організації, а також проводить для відвідувачів своїх ТРК тренінги з надання домедичної допомоги та протимінної безпеки у межах соціального проєкту «Суботи турботи». У листопаді фокус своєї уваги ми спрямували на забезпечення бригади НГУ «Азов» необхідною технікою», — зауважила директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

Крім цього, ГО «Azov One» та ТРЦ «РайON» проводять спільний збір коштів на засоби зв’язку для 12-тої бригади спеціального призначення НГУ «Азов». 

На жаль, війна триває, а отже, потреби у техніці для забезпечення якісної аеророзвідки лише зростають. Ми маємо бути надійним тилом, на який можуть покластися бійці «Азову».

Приєднуйтесь до збору за посиланням, адже кожен донат важливий для наших військових. Збір триватиме до 14 грудня 2023 року.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА