13:32 29.04.2021

Нова пошта у співпраці з Українським інститутом книги доставить унікальне видання творів Лесі Українки до українських бібліотек

2 хв читати

Вперше за часи незалежної України вийшло повне нецензуроване зібрання творів Лесі Українки. Воно присвячене 150-літтю з дня народження письменниці, який відзначається цьогоріч на державному рівні

Український інститут книги за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України організував та координував процес підготовки та видання повного нецензурованого академічного зібрання творів Лесі Українки в 14 томах. Особливість видання – увага до рукописів та чернеток класикині, на відміну від попереднього видання ще радянського часу. У підготовку та друк зібрання інвестовано 6,2 млн гривень. Партнером акції виступило також Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти.

"Презентація повного видання творів Лесі Українки у 14 томах стала однією зі знакових подій ювілейного року письменниці, і ми вважаємо за честь долучитися до неї. Підтримка креативної індустрії зараз, як ніколи, важлива. Тому ми взяли на себе зобов’язання доставити це унікальне зібрання творів до бібліотек, щоб якомога більше українців, зокрема молоді, могли ознайомитися з літературною спадщиною нашої країни", - коментує Олександр Бульба, СЕО Нової пошти. 

Нова пошта в рамках підтримки культурних заходів на честь 150-річчя Лесі Українки доставить 14-томне зібрання творів до понад 220 українських бібліотек. Всього буде доставлено 1312 комплектів.

Повне зібрання творів Лесі Українки також розміщене онлайн. Безкоштовно воно доступне у електронному вигляді за посиланням: https://ubi.org.ua/uk/activity/zibrannya-tvoriv-lesi-ukra-nki-u-14-i-tomah

Довідка про Нову пошту

Група Нова пошта надає клієнтам - як бізнесу, так і приватним особам - повний спектр логістичних та пов'язаних з ними послуг. До Групи входять українські та зарубіжні компанії, зокрема Нова пошта, Новапей і Нова пошта Глобал.

Нова пошта - лідер логістичного ринку, який забезпечує легку доставку кожному клієнту - до відділення, почтомату, за адресою - і дозволяє тисячам підприємців створювати і розвивати бізнес не тільки в Україні, а й за кордоном. Мережа компанії налічує більше 8000 відділень по всій Україні, а кількість відправлень лише за 2019 рік перевищила 212 млн. Новапей - небанківська фінансова установа, завдяки якій клієнти компанії можуть здійснювати грошові перекази та операції з електронними грошима. Нова пошта Глобал розвиває міжнародну партнерську мережу, щоб надавати клієнтам послуги з експрес-доставки не лише в Україні, а й за кордоном.

Група Нова пошта працює з дотриманням всіх норм українського законодавства. За 2020 рік Група перерахувала до бюджету країни більше 5 млрд грн податків і зборів.

Детальніше про продукти та послуги на сайті: https://novaposhta.ua//Контакти для ЗМІ: [email protected]

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА