16:28 01.04.2024

Шмигалю не надходили пропозиції від "Слуги народу" щодо кандидатур на посади міністрів культури, ветеранів і спорту - депутат

1 хв читати
Шмигалю не надходили пропозиції від "Слуги народу" щодо кандидатур на посади міністрів культури, ветеранів і спорту - депутат

Прем'єр-міністру України Денису Шмигалю не надходили пропозиції від коаліції у Верховній Раді щодо кандидатур на посади міністрів культури та інформаційної політики, у справах ветеранів, молоді та спорту.

"На сьогодні пропозицій щодо кандидатур на посади міністра у справах ветеранів, міністра молоді та спорту, міністра культури та інформаційної політики від депутатів фракції політичної партії "Слуга народу" у Верховній Раді, що діє на правах коаліції, адресованих прем'єр-міністрові України, не надходило", - ідеться у відповіді уряду на запит фракції "Європейська солідарність", яку оприлюднила співголова фракції Ірина Геращенко у фейсбуці.

Як повідомлялося, 7 лютого Верховна Рада звільнила з обійманої посади міністра у справах ветеранів Юлію Лапутіну. 9 лютого Кабінет Міністрів призначив першого заступника міністра у справах ветеранів Олександра Порхуна виконувачем обов'язків міністра.

9 листопада 2023 року Верховна Рада підтримала відставку Вадима Гутцайта з посади міністра молоді та спорту України. 9 листопада Кабмін призначив в. о. міністра молоді та спорту чинного заступника міністра Матвія Бідного.

27 липня 2023 року Верховна Рада підтримала відставку Олександра Ткаченка з посади міністра культури та інформаційної політики, після чого Кабмін 28 липня призначив Ростислава Карандєєва тимчасовим виконувачем обов'язків профільного міністра.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА