18:16 09.10.2023

Нетаньягу обіцяє "змінити Близький Схід"

1 хв читати
Нетаньягу обіцяє "змінити Близький Схід"

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу заявив, що боротьба з ХАМАС буде настільки рішучою, що змінить Близький Схід, повідомляє в понеділок The Times of Israel.

"Ми зробимо все, щоб допомогти вам. Я прошу вас бути сильними, тому що ми маємо намір змінити Близький Схід", - заявив Нетаньягу місцевим політикам із півдня Ізраїлю.

Він заявив, що ХАМАС відповість за те, через що довелося пройти ізраїльським громадянам, які потрапили під його атаки. За словами прем'єра, битва тільки розпочалася.

За повідомленням The Times of Israel, армія оборони Ізраїлю в понеділок увечері завдає авіаударів вертольотами також по об'єктах на території Лівану.

Крім того, у понеділок ХАМАС здійснив ракетні обстріли в районі Єрусалима, кілька людей дістали поранення в передмістях.

Як відомо, із сектора Гази 7 жовтня було завдано ракетних ударів по південних і центральних районах Ізраїлю. Десятки палестинських бойовиків вантажівками і парапланами проникли з Гази на ізраїльську територію. У свою чергу армія оборони Ізраїлю оголосила про початок операції "Залізні мечі". Ізраїльська влада офіційно заявила, що країна перебуває у стані війни.

З обох сторін загинули сотні людей і тисячі постраждали.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА