13:06 20.02.2022

Порошенко про заяви Зеленського в Мюнхені: нарешті влада визнала реальність

2 хв читати
Порошенко про заяви Зеленського в Мюнхені: нарешті влада визнала реальність

П'ятий президент України (2014-2019), лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко назвав важливою заяву нинішнього президента Володимира Зеленського на конференції з безпеки в Мюнхені і знову закликав союзників надати Україні оборонну зброю і ввести в Донбас миротворців ООН, повідомляється на сайті політсили.

"Дуже важливо, що в Мюнхені я почув слова Зеленського, добрі слова. Вони значать лише одне: після 4 місяців неприйняття нашої позиції, позиції світових партнерів, іноземних журналістів про те, що загроза російського вторгнення зростає, нарешті вони відкинули рецепт фільму "Не дивися вгору", подивилися і побачили зло, що наближається", – сказав Порошенко журналістам на Алеї Героїв Небесної Сотні, де вшановують пам'ять загиблих на Майдані.

"Що можуть зараз зробити наші міжнародні партнери, крім постачання зброї, крім Ленд-лізу, крім міжнародної діяльності? Це скликання термінового засідоння Ради Безпеки ООН і прийняття рішення про введення миротворців на окуповану частину Донбасу... Припинити путінські фейкові новини про нібито відповідальність українців. І введенням миротворців дати відповідь світу на загарбницькі прагнення Путіна".

Водночас, за словами лідера "Євросолідарності", українці повинні бути готові до захисту своєї Батьківщини і що вони "демонструють дуже відповідальну поведінку, без ознак паніки, коли більшість іноземців залишили Україну". "За вісім років війни у нас вже було щеплення, щоб Путіну (президент РФ Володимир Путін – ІФ) не вдалося підірвати нашу країну зсередини... вони цього не дочекаються", – резюмував Порошенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ердоган заявив, що удари Ірану по Ізраїлю спровокував Нетаньягу

Частина республіканців готова проголосувати за відставку спікера Палати представників США за його позицію щодо допомоги Україні та Ізраїлю

Стефанчук у ПАРЄ: Минув час засудження російської агресії, настав час об'єднаного спротиву терору РФ

Китай схвалює ідею мирної конференції для врегулювання "української кризи" за участю Росії та України - Сі Цзіньпін

Дуда: Зернова проблема - питання політичне, його має вирішити Брюссель

НАТО засуджує атаку Ірану на Ізраїль і закликає до стримування

Генсек ООН закликав до стриманості та деескалації на Близькому Сході після удару по Ізраїлю

Президент Ізраїлю назвав повітряну атаку Ірану "оголошенням війни"

Саме такі гарантії безпеки потрібні Україні - Порошенко про дії союзників Ізраїлю

ЄС підтвердив прихильність деескалації на Близькому Сході

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА