11:48 27.12.2021

Глава партії "Слуга народу" про приєднання членів фракції до МФО "Розумна політика": Нехай здають мандат і створюють свої політбренди

2 хв читати
Глава партії "Слуга народу" про приєднання членів фракції до МФО "Розумна політика": Нехай здають мандат і створюють свої політбренди

Глава партії "Слуга народу" Олена Шуляк вважає, що членам їхньої фракції в парламенті, які вирішили ввійти до складу міжфракційного об'єднання "Розумна політика", треба спочатку здати депутатські мандати та тільки після цього брати участь у створенні нових політичних брендів.

"Сподіваюся, що всі охочі вже перейшли. Водночас хочу звернутися до колег, які теж мають намір (приєднатися до МФО "Розумна політика" – ІФ): здавайте мандати й тоді вже створюйте власні політичні бренди, не "виїжджайте" на іменах інших людей. Нехай вас обирають по-чесному, тоді й братимете участь у роботі парламенту", – заявила Шуляк в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Водночас вона зазначила, що МФО "Розумна політика" помітно впливає на діяльність партії "Слуга народу" та настрої всередині політсили.

"Наприклад, чи проводяться переговори членів МФО "Розумна політика" з іншими представниками нашої політичної сили в парламенті? Так, проводяться. Чи приїжджають представники МФО "Розумна політика" в регіони та чи працюють із представниками наших обласних організацій? Працюють. Тобто це досить серйозна історія. Ми маємо визнати, що є люди, які створюють свою політичну силу, і для досягнення цієї мети вони використовуватимуть різні засоби та методи, до цього потрібно бути готовими", – пояснила політик.

Крім того, за її словами, можливість позбавити екс-спікера Дмитра Разумкова мандата "теоретично залишається, але юридично це досить складне рішення".

"Тому ми вважаємо, що найкраще рішення для Дмитра Олександровича як відповідального політика, яким він себе називає, - це самому здати мандат. Це питання політичної культури, але, зрозуміло, Разумков цього робити не збирається", - додала Шуляк.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

Перші поранені українські захисники прибули до Берліну на протезування - Кличко

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА