10:44 26.03.2021

Зеленський продовжує очолювати президентський рейтинг, за ним - Порошенко та Бойко

2 хв читати
Зеленський продовжує очолювати президентський рейтинг, за ним - Порошенко та Бойко

Чинний глава держави Володимир Зеленський продовжує очолювати президентський рейтинг, свідчать результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" 23-24 березня.

Згідно з даними дослідження, якби президентські вибори відбулися найближчим часом, то Зеленського підтримали б 24,7% тих, хто має намір голосувати і визначився з вибором.

За п'ятого президента України, лідера "Євросолідарності" Петра Порошенка проголосували б 13,9%, за лідера партії "Опозиційна платформа - За життя" Юрія Бойка - 12,6%, за лідера Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлію Тимошенко - 11,8%.

Лідера партії "Сила і честь" Ігоря Смешка підтримують 7,7%, екс-прем'єра Володимира Гройсмана - 5,2%, голову Верховної Ради Дмитра Разумкова - 3,8%, лідера Радикальної партії Олега Ляшка - 3,7%, екс-нардепа Євгена Мураєва - 3,7%, лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка - 3,3%, колишнього прем'єр-міністра Арсенія Яценюка - 2,8%, лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока - 1,6%, лідера партії "Голос" Кіру Рудик - 0,5%.

Рейтинг довіри до політиків очолює також президент Зеленський, якому довіряють 45% опитаних, не довіряють - 52%.

У свою чергу Тимошенко довіряють 30%, не довіряють - 67%, Порошенку довіряють 25%, не довіряють - 73%, Бойку довіряють 23%, не довіряють - 59%, не знають його - 14%, колишньому президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі довіряють 23%, не довіряють - 61%, не знають його - 11%, одному з лідерів партії "ОПЗЖ", нардепу Віктору Медведчуку довіряють 15%, не довіряють - 71%, не знають його - 11%, прем'єру Денису Шмигалю довіряють 15%, не довіряють - 53%, майже третина не чули про такого, секретарю РНБО Олексію Данілову довіряють 6%, не довіряють - 15%, не знають його - 77%.

Опитування проводилося методом CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing - телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Аудиторія: населення України віком від 18 років і старше у всіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму й Донбасу.

Вибірка репрезентативна за віком, статтю та типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Похибка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95: не більше ніж 2,0%.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА