14:34 20.10.2020

Послання Зеленського до парламенту було агітацією за "Слугу народу" перед місцевими виборами - нардеп Гончаренко

2 хв читати
Послання Зеленського до парламенту було агітацією за "Слугу народу" перед місцевими виборами - нардеп Гончаренко

Звернення до Верховної Ради президента України Володимира Зеленського - це агітація за партію "Слуга народу" перед місцевими виборами, вважає народний депутат Олексій Гончаренко (фракція "Європейська солідарність").

"Це було звернення президента Голобородька, а не президента Зеленського, якогось персонажа з кіно, який взагалі не знає країни, в якій він живе, людини, яку витягли з теплої ванни, щоб він поагітував за "Слугу народу" за п’ять днів до виборів", - сказав Гончаренко у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" у вівторок.

Він нагадав, що у квітні послання президента було відкладено через епідемію Covid-19, однак на сьогодні епідемія нікуди не зникла, і наголосив, що необхідність звернення саме зараз була викликана тим, що до місцевих виборів залишилося декілька днів.

За словами народного депутата, президент розповів, як добре триває боротьба з корупцією і "лише деякі керівники правоохоронних органів трохи заважають", але чомусь не згадав, що він їх призначив.

"Він розповів, як у країні все чудово у боротьбі з епідемією, лише забув сказати, що ми одні з лідерів у світі із поширення епідемії, що у нас одні з найгірших показників у світі з тестування, при тому, що люди за тести платять шалені гроші і не можуть їх зробити, а потім по 2-4 дні чекають на результати, що ліжка для боротьби з Covid-інфекцією обладнані киснем лише на 40%, що його міністр охорони здоров'я, замість того, щоб боротися за життя людей, йде боротися за голоси виборців", - сказав Гончаренко.

Народний депутат також зазначив, що Зеленський "розповідає про армію, яку він будує", однак державне оборонне замовлення цього року виконується менше ніж на 20%, а на наступний рік його уряд запропонував зменшити фінансування армії".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА