19:36 20.09.2020

Столицю чекає генеральне прибирання - Верещук

2 хв читати
Столицю чекає генеральне прибирання - Верещук

Кандидат на посаду мера Києва, народний депутат із фракції "Слуга народу" Ірина Верещук заявила, що хоче позитивних змін для столиці та "руху вперед".

"Останнім часом мене часто запитують: навіщо ти йдеш у мери? Одні кажуть, що у Києві дуже багато проблем, які неможливо вирішити. Інші намагаються переконати, що Кличко та його команда вічні. У них гроші, величезний вплив, вони все вирішили, про все домовилися і змінити їх не вийде. Вони закликають нас усіх із цим змиритися. Багато хто й справді опустив руки, зневірився, втратив надію. А я їм відповідаю: "Все дуже просто! Я хочу змін! Ми хочемо змін! Всі чекають і вимагають від нас змін!" – сказала Верещук під час презентації київської команди "Слуги народу" в неділю в Київському національному університеті ім.Т.Шевченка.

На її думку, у 2014 році були допущені дві гіркі помилки: "Перша – ми повірили, що Порошенко може бути хорошим президентом. Друга – ми повірили, що Кличко може бути мером. Вони обоє прийшли до влади після Революції Гідності на потужній хвилі віри людей у зміни".

Верещук зазначила, що рік тому на президентських виборах "ми виправили першу помилку - Порошенко отримав свій політичний вирок".

"Зараз ми маємо величезний шанс виправити другу помилку. Кличко – лише уламок колишнього режиму Порошенка. Ми повинні згуртуватись і змінити владу в Києві. І лише тоді ми зможемо сказати, що перегорнули цю сторінку", - переконана кандидат на пост мера.

Вона звернулася також до киян: "Нам важливо рухатись уперед. Навіть, коли будуть казати, що дороги немає. Нам потрібно згуртуватися, об’єднатися, вірити один одному і працювати. Нас із вами чекає генеральне прибирання: у владі, у міському бюджеті, на вулицях міста! Допоможіть нам!"

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА