18:31 22.04.2020

Зеленський впевнений у "перезавантаженні" України за чотири роки: Ми побачимо сучасну країну

2 хв читати
Зеленський впевнений у "перезавантаженні" України за чотири роки: Ми побачимо сучасну країну

Президент України Володимир Зеленський впевнений, що йому з командою вдасться за чотири роки президентства повністю "перезавантажити" Україну та зробити її сучасною країною.

"Я справді хочу побудувати Україну. Я хочу передати Україну, в якій будуть всі дороги. Я гадаю, що ми зможемо за ці чотири роки повністю перезавантажити Україну. І я гадаю, що ми побачимо сучасну країну, цифрову. Упевнений, що ми закінчимо війну. Упевнений в цьому. І передамо Україну, в якій житиме, не хочу загадувати, скільки мільйонів людей. Але більше, ніж зараз", - сказав він у фільмі "Рік президента Зеленського", який демонструє в середу телеканал "Україна".

Зеленський впевнений, що зробив правильний вибір, коли вирішив балотуватися в президенти. "Я хотів допомогти країні. Ми знали, що у нас війна на Донбасі, але ми не знали, що на нас чекає світова економічна криза, коронавірус, іранська трагедія (коли на початку 2020 року було збито пасажирський літак компанії "МАУ" біля Тегерану - ІФ). Щодня є виклики", - наголосив він.

Зеленський зазначив, що спочатку готувалася програма, і планувалося швидко здійснювати багато кроків, але з'являються обставини, до яких він не готувався, і українське суспільство не готувалося.

"І тому деякі твої кроки, коли ти дуже швидка людина, хочеш все змінити, всіх змінити, всіх замінити, всіх перемогти, воно прямо так одразу всіх - не одразу виходить", - зазначив він.

Зеленський також переконаний, що в Україні найвищою цінністю є люди, і він завжди хотів змінити ставлення держави до громадянина України, щоб до нього ставилися просто як до людини.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА