07:24 07.12.2019

Зеленський: Порошенко зараз не згоден з тим, що саме він і підписав в Мінську, а там все дуже складно з тим же контролем над кордоном

2 хв читати
Зеленський: Порошенко зараз не згоден з тим, що саме він і підписав в Мінську, а там все дуже складно з тим же контролем над кордоном

Президент України Володимир Зеленський зазначає, що політики, які закликають його не переходити "червоні лінії", повинні розуміти, що ніхто у владі не хоче "капітуляції" на переговорах в нормандському форматі, а п'ятий президент України Петро Порошенко зараз не згоден з тим, що він сам і підписав свого часу в Мінську.

"По-перше, мені дуже подобається, що ця прекрасна трійка нових політиків: Петро Порошенко, Юлія Володимирівна (Тимошенко - ІФ) шановна, і Славко Вакарчук, не згодні, і саме колишній президент (Порошенко - ІФ) не згоден з тим, що саме він підписав", - сказав він в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна".

Зеленський вказав, що коли інші політики щось підписують, то вони повинні розуміти, що "ніхто не хоче капітуляції, ніхто не хоче віддавати наші території".

"Якісь деталі про те, що вибори не можуть відбуватися, коли там озброєні люди, - так, ми все це розуміємо. Деталі з кордоном, які підписала в Мінську та сама видатна людина (п'ятий президент України Петро Порошенко - ІФ), дуже складні. Моя позиція дуже проста, що на час виборів на тимчасово окупованому Донбасі, на той момент Україна повинна повністю контролювати наш кордон", - пояснив він.

Говорячи про так звані "червоні лінії", Зеленський також зазначив, що зрозумів за шість місяців свого президентства, що "політика любить тишу". "Якщо я зараз розповім вам усі деталі, то я буду без зброї за столом, за яким деякі люди будуть озброєні. Тому, якщо можна, деякі деталі я не хочу розповідати", - сказав він.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА