14:12 24.07.2019

"Слуга народу" проведе курси для своїх депутатів, які допоможуть їм у парламенті втілювати свої ідеї на практиці

2 хв читати
"Слуга народу" проведе курси для своїх депутатів, які допоможуть їм у парламенті втілювати свої ідеї на практиці

Партія "Слуга народу" в партнерстві з Київською школою економіки проведе освітній інтенсив для обраних від цієї партії народних депутатів України.

"Тижневий експрес-курс, підготовлений кращими українськими фахівцями, стане першим у серії навчальних програм для членів фракції, яка реалізовуватиметься протягом всього терміну роботи Верховної Ради 9-го скликання", - наголошується в повідомленні партії.

У "Слузі народу" зазначають, що майбутні депутати вже сьогодні мають цілу низку ідей та ініціатив, спрямованих на досягнення економічного прориву, зростання добробуту людей, покращення якості державного і місцевого управління, боротьбу з корупцією.

"Мета освітнього інтенсиву - дати народним обранцям відповідний набір навичок і компетенцій, який дасть змогу втілити ці ініціативи на практиці", - наголосили в партії.

У "Слузі народу" хочуть, щоб новообрані депутати отримали необхідний рівень знань про сучасний стан, проблеми та перспективи різних галузей економіки і соціального життя країни; отримали глибоке розуміння бюджетного процесу і процесу ухвалення державних рішень; навчилися будувати політичні стратегії перетворень, створювати законопроекти; засвоїли принципи і техніки обговорення законодавчих ініціатив із зацікавленими сторонами.

У партії розраховують на те, що фракція "Слуги народу" за підсумками першого інтенсиву стане працювати як злагоджена команда і буквально з першого дня роботи Верховної Ради нового скликання запропонує для ухвалення пакети законопроектів, яких очікують її виборці та весь український народ.

Надалі народних депутатів від "Слуги народу" очікують секторальні лекції, семінари, зустрічі з практиками державного управління, експертами та фахівцями з різних областей.

"Процес навчання триватиме постійно, щоб забезпечити якісну професійну роботу кожного народного обранця", - наголосили в партії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА