07:02 09.07.2019

У політсилі "Сила і честь" закликали Зеленського вжити заходів щодо захисту інформаційної та національної безпеки України

2 хв читати
У політсилі "Сила і честь" закликали Зеленського вжити заходів щодо захисту інформаційної та національної безпеки України

У партії "Сила і честь" закликали президента України Володимира Зеленського скликати засідання Ради безпеки і оборони (РНБО) для вжиття заходів щодо захисту інформаційної та національної безпеки держави в умовах війни, повідомив лідер партії Ігор Смешко.

"Ми закликаємо президента України скликати засідання Ради національної безпеки і оборони і вжити всіх необхідних заходів для захисту інформаційної та національної безпеки держави в умовах війни. Агресор повинен відчувати, що керованість влади в Україні відновлена", - написав Смешко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Він зазначив, що необхідна гідна відповідь і відсіч запланованої операції з розколу всередині української держави, дестабілізації внутрішньої ситуації і поглиблення кризи управління.

Крім того лідер партії зазначив, що телеканали "112" і "NewsOne" регулярно порушують українське законодавство. Зокрема, відмовляються укладати договори з партіями з надання послуг з розповсюдження передвиборної агітації на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 р.

"Так, зроблені політичною партією" Сила і Честь "пропозиції телеканалам "112" і NewsOne з укладання договорів на надання послуг з розповсюдження передвиборної агітації, а саме трансляції відеороликів про політичну партію на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 р., залишені без розгляду і відповіді, що свідчить про порушення відповідними телеканалами ліцензійних умов і вимог законів України "Про вибори народних депутатів України", "Про рекламу"", - повідомив Смешко.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА