18:29 12.06.2019

Дмитро Співак та Вадим Гутцайт не підуть до ВР за списком "Слуги народу"

2 хв читати

 

Екс-депутат Одеської міської ради, керівник платформи "Національна стратегія розвитку" Дмитро Співак і президент Національної федерації фехтування України Вадим Гутцайт не будуть внесені до остаточного списку партії "Слуга народу", оскільки вирішили не балотуватися на цих парламентських виборах, заявляють у політсилі.

"Інформуємо про нові зміни в списку партії "Слуга народу". Співак Дмитро Павлович №33 і Гутцайт Вадим Маркович №81 вирішили не балотуватися на цих виборах і не будуть внесені до остаточного списку партії", - повідомляється в середу на сторінці партії "Слуга народу" в соцмережі Facebook.

Раніше цього дня Співак сам повідомив, що відмовився балотуватися на виборах до Верховної Ради за списком партії "Слуга народу". "Я прийняв для себе непросте, але обдумане рішення. Я не йду в парламент!" - написав він на своїй сторінці у Facebook.

Він назвав причини такого рішення. Зокрема, зазначив, що після того, як на з'їзді партії "Слуга народу" його оголосили під номером 33, у соціальних мережах проти нього і його сім'ї розгорнулася "ціла кампанія з дискредитації".

Співак також наголосив, що його публічна позиція багатьом не подобається. "Але я не буду її змінювати на догоду нинішній кон'юнктурі. Та й заради горезвісного мандата - теж. А тому я не хотів би завдати якихось репутаційних ризиків президенту Зеленському та його партії", - пояснив він.

Серед інших причин - "моя журналістська і телевізійна діяльність дає мені великі можливості впливати на формування громадської думки й приносити користь моїй країні, розкриваючи корупційні нариви та контролюючи владу та її рішення". "І я продовжуватиму займатися цією діяльністю. Відкрито й публічно", - запевнив Співак.

Крім того, він бачить своїм завданням зробити все можливе, щоб так звані патріоти й активісти зникли з суспільної свідомості людей і життя країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА