14:55 29.05.2019

Бойко виступає за відставку уряду Гройсмана

2 хв читати
Бойко виступає за відставку уряду Гройсмана

Уряд Володимира Гройсмана не зміг подолати економічну кризу і має бути відправлений у відставку, переконаний засновник "Опозиційної платформи - За життя", народний депутат Юрій Бойко.

Як повідомила прес-служба "Опозиційної платформи - За життя", Бойко наголосив, що Верховна Рада восьмого скликання не здатна і не ухвалюватиме жодних справді важливих рішень.

"Цей склад парламенту неспроможний прийняти рішення щодо тих питань, які дійсно турбують людей. Будуть протягувати якісь лобістські закони та приймати порожні декларації. Я не очікую від цього складу Верховної Ради нічого доброго. Потрібно зняти недоторканість з депутатів, ухвалити Виборчий кодекс, припинити тарифний геноцид, відправити у відставку Кабінету Міністрів. Саме таких дій від депутатів чекають люди. І за це потрібно голосувати в першу чергу", - резюмував Бойко.

Як повідомлялося, під час інавгураційної промови президент України Володимир Зеленський заявив про те, що уряд має скласти свої повноваження, й оголосив про розпуск Верховної Ради VIII скликання. Після цього прем'єр Володимир Гройсман заявив про намір подати у відставку після засідання Кабінету Міністрів найближчої середи, 22 травня. 23 травня заяву Гройсмана про відставку було зареєстровано у ВР.

27 травня Гройсман заявив, що після того, як Верховна Рада проголосує за його відставку, робота уряду матиме не плановий, а антикризовий характер. Прем'єр повідомив, що проситиме парламент задовольнити його відставку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА