13:55 29.05.2019

"Рух нових сил" хоче брати участь у виборах до ВР

1 хв читати
"Рух нових сил" хоче брати участь у виборах до ВР

Партія "Рух нових сил Міхеіла Саакашвілі" братиме участь у позачергових виборах до Верховної Ради, заявив екс-заступник генпрокурора України, один із лідерів "Руху нових сил" Давід Сакварелідзе.

"Ми (партія "Рух нових сил" - ІФ) маємо легітимне право на вільну участь у виборах. (...) Дострокові вибори. Ми як партія підемо на ці вибори і відстоюватимемо ту філософію та проекти, які ми хочемо здійснити як політична сила" , - сказав він в інтерв'ю виданню "Апостроф" (відео оприлюднено в YouTube у середу).

Відповідаючи на запитання про те, чи підтримує ця політсила проведення дострокових парламентських виборів в Україні, Сакварелідзе сказав: "Ми вважаємо, що це правильний хід із боку Зеленського (президента України Володимира Зеленського - ІФ), тому що та Верховна Рада вже чотири роки нелегітимна".

Як повідомлялося, в середу, 29 травня, очікується повернення до України колишнього президента Грузії, екс-голови Одеської обласної державної адміністрації, лідера партії "Рух нових сил" Міхеіла Саакашвілі, якому президент Зеленський повернув українське громадянство.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

Мелоні висуне свою кандидатуру на виборах до Європарламенту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА