11:26 29.11.2018

У "БПП" обурені нападом на Гриценка та вимагають якнайшвидшого розслідування інциденту

2 хв читати
У "БПП" обурені нападом на Гриценка та вимагають якнайшвидшого розслідування інциденту

У партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" висловлюють обурення нападом на лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка та вимагають якнайшвидшого його розслідування, а також притягнення до відповідальності винних, при цьому обвинувачують політика в епатажі та чорному піарі.

"Напад на супровід Анатолія Гриценка в Одесі викликає природнє обурення. “БПП “Солідарність” вимагає від правоохоронних органів швидкого розслідування хуліганських дій щодо Гриценка і притягнення до відповідальності усіх винних", - йдеться в заяві прес-служби партії, оприлюдненій на її офіційному сайті.

При цьому в "БПП" заявляють, що заяви самого А.Гриценка, "який протягом лічених годин встановив і виконавців, і організаторів, і навіть замовника, викликають подив і розчарування".

У заяві наголошується, що політик "не гребує банальними прийомами чорного піару". "Полковник, який під час війни Росії проти України так і не знайшов дорогу до військкомату і перечекав у себе на дачі всі шість хвиль мобілізації, вдається наразі до епатажних і абсурдних заяв, щоб зняти максимум політичних вершків із, безумовно, зухвалого й абсолютно неприйнятного інциденту в Одесі", - заявляють в партії.

Як повідомлялося, лідера партії "Громадянська позиція" А.Гриценка закидали яйцями в Одесі перед входом на одну з місцевих радіостанцій у середу, в результаті сутички, що сталася пізніше, постраждав один із членів партії. Пізніше А.Гриценко повідомив, що в результаті нападу найбільше постраждали троє активістів партії, їм було надано медичну допомогу.

У ніч на четвер прес-служба партії "Громадянська позиція" повідомила, що встановлено організатора та більшість виконавців нападу в Одесі. У заяві також наголошується, що на камерах спостереження зафіксовано близько 30 осіб у масках спортивної зовнішності без розпізнавальних знаків, які заздалегідь очікували політика перед входом. "Організатора та більшість виконавців нападу вже встановлено. Замовника шукати не треба. Він відомий. Недовго вже лишилося, скоро настане час відповідати перед судом не лише виконавцям", - заявив А.Гриценко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз в артбригади детектори дронів "Цукорок", шини і шиномонтажну майстерню

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА