17:43 16.10.2018

Члени аграрного комітету Ради мають намір домагатися через президента зниження тарифів на залізничні перевезення і звільнення голови "Укрзалізниці"

1 хв читати

Члени комітету Верховної Ради з питань аграрної політики та земельних відносин мають намір домагатися через президента України зниження тарифів на залізничні перевезення і звільнення керівника "Укрзалізниці", повідомив заступник глави комітету Григорій Заболотний ("Блок Петра Порошенка").

"Бізнес збунтувався. Підвищили тарифи на залізничні перевезення вантажів, ні з ким не консультуючись, майже на 50%...Ми звертаємося і просимо вас підтримати нас: завтра всі, хто бажає піти на засідання уряду, гостро порушити це питання та обстоювати його", - сказав він із трибуни парламенту на пленарному засіданні у вівторок у Києві.

Як передає кореспондент під час заяви біля трибуни розмістилася велика кількість членів комітету аграрної політики на знак згоди з тим, про що говорив їхній колега.

"Ми звертаємося з проханням до представника президента у Верховній Раді, щоб нам найближчим часом - завтра-післязавтра - організувати зустріч з президентом", - додав Г.Заболотний.

Члени комітету сподіваються, що глава держави скличе засідання Ради національної безпеки і оборони, де приймуть рішення щодо ситуації з "Укрзалізницею".

"Саме Рада національної безпеки і оборони може ухвалити рішення і про повернення до попереднього рівня тарифів на перевезення, а також кадрове питання щодо керівника залізниці, який є несистемним, на наш погляд, поганим менеджером у цій сфері", - заявив Г.Заболотний.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА