14:11 02.04.2018

Парубій сподівається на розгляд у середу профільним комітетом президентського законопроекту про нацбезпеку

1 хв читати
Парубій сподівається на розгляд у середу профільним комітетом президентського законопроекту про нацбезпеку

Голова Верховної Ради Андрій Парубій розраховує, що парламентський комітет з питань національної безпеки і оборони в середу, 4 квітня, зможе ухвалити рішення щодо законопроекту про національну безпеку та оборону (№8068).

"Я сподіваюся, що цієї середи ми зможемо вийти на позитивне рішення, і це відкриє шлях для того, щоб закон був внесений до зали і розглядався в залі Верховної Ради", - сказав А.Парубій на брифінгу в понеділок.

Він нагадав, що стосовно президентського законопроекту про національну безпеку і оборону була дискусія щодо питання, чи включати доповнення до законопроекту під час його прийняття в першому читанні або включити їх через поправки між першим і другим читанням.

Спікер парламенту також повідомив, що робоча група, створена на одному із засідань комітету з національної оборони, вже закінчила роботу над законопроектом.

Раніше, 21 березня, засідання парламентського комітету з питань національної безпеки і оборони, на якому планувалося розглянути президентський законопроект про національну безпеку, не відбулося через відсутність кворуму - не прийшла більша частина народних депутатів із фракції "Блок Петра Порошенка".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА