19:06 02.12.2017

Вступ України в НАТО - це членство в "клубі" єдиних цивілізаційних цінностей, високих демократичних стандартів

2 хв читати
Вступ України в НАТО - це членство в "клубі" єдиних цивілізаційних цінностей, високих демократичних стандартів

Україні необхідно до 2020 року впровадити стандарти і відповідати критеріям НАТО, заявляє народний депутат (член фракції БПП), голова постійної української делегації в Парламентській Асамблеї НАТО Ірина Фриз.
"Вступ до НАТО - це не тільки вихід на абсолютно новий рівень організації та забезпечення національної і регіональної безпеки. Це не тільки членство в Альянсі колективної оборони. Це - членство в "клубі" єдиних цивілізаційних цінностей, високих демократичних стандартів", - заявила депутат на інформаційно-просвітницькому регіональному семінарі "Україна-НАТО: формула безпеки" в Одесі.
Як повідомляє прес-служба "Партії Блок Петра Порошенко", І. Фриз звернула увагу на те, що майже всі країни, які входили в Організацію Варшавського Договору - противника НАТО за часів "холодної війни" - стали членами НАТО і жодна з цих країн не шкодувала про свій вибір і сьогодні надійно захищена системою колективної безпеки.
"Ми повинні рухатися швидко. Важлива проміжна дата - 2020. Саме тоді, згідно визначальним стратегічним документам і зобов'язанням, ми повинні впровадити стандарти Альянсу і досягти відповідності критеріям НАТО", - сказала нардеп.
За її словами з 2014 року кількість прихильників Альянсу в Україні стрімко зростає і необхідно провезти якісне і об'єктивне інформування українського населення щодо НАТО, руйнуючи міфи і стереотипи, залишені нам у спадок.
Семінар "Україна-НАТО: формула безпеки" проводився 1 грудня 2017 в Одесі в рамках проекту Партії "БПП Солідарність" "Україна-Солідарність-НАТО".  У його роботі взяли участь представники місцевої влади, викладачі та студенти одеських вузів, експерти, аналітики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА