12:55 18.05.2017

У Порошенка найвищий президентський рейтинг - опитування

2 хв читати
У Порошенка найвищий президентський рейтинг - опитування

За чинного президента України Петра Порошенка на президентських виборах готові проголосувати в першому турі 10,3% українців, лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко підтримали б 9,5% і лідера "Громадянської позиції" Анатолія Гриценка - 8,9% , про що свідчать дані опитування Центру Разумкова.

Згідно з даними, лідер партії "За життя" Вадим Рабинович отримав би 8,1% електоральної підтримки, лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко - 7,8%.

За лідера "Опозиційного блоку" Юрія Бойка готові віддати свій голос 5,8% учасників виборів, мера Львова Андрія Садового - 4,4%, прем'єр-міністра Володимира Гройсмана - 3,4%, лідера партії ВО "Свобода" Олега Тягнибока - 2 , 9%, народного депутата України Надію Савченко - 2,4%, лідера суспільно-політичного руху "ДІЯ" ("Державна ініціатива Яроша"), народного депутата України Дмитра Яроша - 2,1%, мера Києва Віталія Кличка - 1,9%, лідера партії "Народний фронт" Арсенія Яценюка - 1,8%, лідера КПУ (заборонена в Україні) Петра Симоненка - 1%.

Дослідження проведено з 21 до 26 квітня 2017 року. Опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму і окупованих територій Донецької і Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками. Вибірка опитування будувалася як багатоступенева, випадкова із квотним відбором респондентів на останньому етапі. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА