15:40 06.09.2016

Міноборони: Так званому главі Криму Аксьонову не видавали диплом СВВПСУ

1 хв читати
Міноборони: Так званому главі Криму Аксьонову не видавали диплом СВВПСУ

Міністерство оборони України повідомили, що так званому голові Республіки Крим Сергію Аксьонову не видавали диплом Сімферопольського вищого військово-політичного будівельного училища (СВВПСУ) і не присвоювалися офіцерські звання.

Так, у відповідь на депутатське звернення народного депутата Григорія Логвинского, в Міноборони повідомили, що за результатами розгляду архівних документів у Галузевому державному архіві Міністерства оборони України встановлено, що громадянин С. Аксьонов був зарахований до СВВПСУ на посаду "курсанта" з 1 серпня 1989 року.

Водночас, як зазначає Міноборони, у наказі начальника СВВПСУ зі стройової частини від 7 червня 1993 року сказано: "Курсанта Аксьонова Сергія Валерійовича відрахувати за недисциплінованість, вилучити зі списків особового складу всіх видів забезпечення і направити до республіки Молдова м. Бєльці", а в книзі обліку курсантів набору 1989-1993 рр. зазначено, що С. Аксьонов був відрахований, а інформація про присвоєння первинного офіцерського звання – відсутня.

У книзі обліку видачі дипломів СВВПСУ за 1993 рік зазначено, що 18 червня С Аксьонову мали видати диплом за спеціальністю "командна військово-будівельних частин" з класифікацією "соціальний педагог-психолог", проте, за інформацією українського оборонного відомства, цей напис було закреслено олівцем і поставлено розпис.

В інформації Міноборони ззаначено, що в перевірених копіях дипломів і у звіті та рішенні державної екзаменаційної комісії" СВВПСУ за 1993 рік С. Аксьонов не значиться.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

Трамп вважає неправильним для США виділяти Україні більше фінансової допомоги, ніж Європа

Київ передав бійцям 3 штурмової бригади 20 нових пікапів Toyota Hilux - Кличко

Віталій Кличко привіз трьом бригадам на Схід великі партії дронів та старлінків

Парламент Ісландії ухвалив резолюцію про довгострокову підтримку України

США і Велика Британія закликають ХАМАС прийняти пропозицію Ізраїлю про перемир'я

Прем'єр Іспанії вирішив залишитися на посаді, незважаючи на відкрите проти його дружини розслідування за фактами корупції

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА