13:08 14.03.2016

У групі "Відродження" виступають за скорочення кількості комітетів у ВР і проти дострокових виборів

1 хв читати
У групі "Відродження" виступають за скорочення кількості комітетів у ВР і проти дострокових виборів

Лідер депутатської групи "Відродження" у Верховній Раді України Віктор Бондар заявляє про необхідність скорочення кількості профільних комітетів Верховної Ради.

"Реформи насамперед необхідно розпочинати з себе. Ви подивіться, скільки комітетів (Верховної Ради - ІФ). Правляча коаліція забрала собі всі комітети. Ми говоримо про те, що давайте скоротимо вдвічі-втричі кількість комітетів, приведемо їх у відповідність до кількості міністерств", - заявив В.Бондар на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп парламенту в Києві в понеділок.

Він також зазначив, що необхідно змусити міністрів звітувати перед профільними комітетами. "Зробіть парламентський контроль над міністерствами", - сказав парламентар.

В.Бондар також акцентував увагу на неякісній підготовці порядку денного пленарних засідань. "Хіба можна формувати по 80 питань (до розгляду - ІФ) щодня. Нереально розглянути 80 питань. Обирайте п’ять-десять найкращих, найбільш актуальних і ставте їх на голосування, і Рада підтримає", - сказав він.

Депутат також наголосив, що група "Відродження" виступає проти проведення дострокових парламентських виборів в Україні, оскільки вони затягнуть реорганізацію економіки в країні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА