14:32 18.01.2016

Лещенко відкидає звинувачення Мартиненка в отриманні грошей за інформаційну війну проти нього

2 хв читати
Лещенко відкидає звинувачення Мартиненка в отриманні грошей за інформаційну війну проти нього

Народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко спростовує звинувачення, озвучені екс-народним депутатом, бізнесменом Миколою Мартиненком про отримання грошей за ведення проти нього інформаційної війни.

"Загнаний у кут Мартиненко сказав, що я отримую $67 тис. на місяць за інформаційну війну проти нього. Хотів дати якийсь дотепний коментар, але немає сил придумувати. Це неправда, я не отримую ні $67 тис., ні навіть 67 звичайних доларів ні за Мартиненка, ні проти Мартиненка. Навіть не знаю, що я робив би, якби отримував $67 тис. на місяць", - написав С.Лещенко на своїй сторінці у Facebook у понеділок.

Він нагадав події річної давності, коли український бізнесмен, співвласник групи "Приват" Ігор Коломойський говорив, що за інформаційну війну проти нього С.Лещенко отримує гроші від депутата, екс-голови Адміністрації президента України Сергія Льовочкіна. "Минулого тижня я опублікував велике розслідування щодо нерухомості Льовочкіна у Франції та зв'язків із "РосУкрЕнерго" і тіньовою приватизацією "Укртелекому". Де тепер Коломойський з його звинуваченнями? Вибачиться чи ні?", - написав С.Лещенко.

Нардеп також нагадав, що М.Мартиненко перебуває під слідством у трьох країнах: в Швейцарії, Чехії, Україні. "Плюс ще і в Австрії місцева опозиція намагається порушити на нього справу. І час горе-корупціонеру зрозуміти: його проблема - не я, а він сам. І прокурори – зі Швейцарії, а там не порушують кримінальних справ на замовлення", - наголосив С.Лещенко.

Як повідомлялося, М.Мартиненко після допиту в Національному антикорупційному бюро України (НАБУ) в понеділок, 18 січня, заявив, що народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко отримує великі гроші від російської сторони за ведення проти нього інформаційної війни. "Пан Лещенко отримує досить великі гроші (за моєю інформацією, $67 тис. на місяць) за те, що він веде інформаційну війну проти мене. І це замовлення йде з російського боку. Деякі матеріали у мене вже на сьогодні є, я їх даватиму трохи пізніше", - заявив М.Мартиненко.

18 січня М.Мартиненко прийшов як свідок на допит до НАБУ.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба переконаний, що приєднання України до ЄС призведе до низки неочікуваних і позитивних наслідків для всього континенту та світу

ЄСПЛ одноголосно визнав застосування законодавства РФ в окупованому Криму незаконним - рішення

Президент Євроради назвав історичним моментом початок переговорів про вступ України та Молдови до ЄС

Країни Люблінського трикутника покладають на РФ відповідальність за економічну кризу на аграрних ринках

Президентка Єврокомісії: Бажаю Україні та Молдові успішного початку переговорів про вступ

Єрмак і Салліван обговорили підготовку до Саміту НАТО у Вашингтоні

Трамп у разі перемоги на виборах може припинити військову допомогу Україні, якщо вона не піде на мирні переговори з РФ - ЗМІ

Кулеба назвав три кроки до повноправного членства України у ЄС

РФ намагається переформатувати свідомість молодого покоління в Криму - Чубаров

Китай має намір сприяти мирним переговорам і політичному врегулюванню "української кризи", заявив Сі Цзіньпін

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА