17:34 13.05.2015

Яценюк обговорив з генсеком ОЕСР інвестиції в Україну і боротьбу з корупцією

1 хв читати
Яценюк обговорив з генсеком ОЕСР інвестиції в Україну і боротьбу з корупцією

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк обговорив з Генеральним секретарем Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР) Анхелем Гурріа перспективні напрями розвитку співпраці у рамках нещодавно підписаного Меморандуму про співпрацю, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю секретаріату Кабміну.

Як зазначено в повідомленні, йшлося про допомогу з боку ОЕСР в залученні інвесторів в українську економіку у зв'язку з оголошеною українським урядом масштабною приватизацією. Іншою темою стала боротьба з корупцією, зокрема через стажування і тренінги для фахівців з розслідування податкових злочинів і фактів відмивання грошей.

"Прем'єр міністр України відмітив принципову позицію ОЕСР, яка об'єднує найпотужніші економічно держави світу, в припиненні взаємодії з Російською Федерацією через агресивну політику Кремля в Україні", - зазначено в повідомленні.

Зустріч відбулася у Франції в середу. У рамках робочого візиту в цю країну 13 травня А.Яценюк відвідав штаб-квартиру ОЕСР і провів зустріч з А.Гурріа.

Очікується, що 16 червня в ОЕСР відбудеться день України, під час якого держави-члени Організації обговорять нові спільні проекти на підтримку України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА