13:05 13.05.2015

"Самопоміч" і Радикальна партія голосуватимуть за зняття недоторканності з Клюєва, щодо Мельничука вирішать після доповіді Шокіна

1 хв читати
"Самопоміч" і Радикальна партія голосуватимуть за зняття недоторканності з Клюєва, щодо Мельничука вирішать після доповіді Шокіна

Парламентські фракції Радикальної партії та "Самопоміч" готові підтримати зняття недоторканності з депутата Сергія Клюєва ("Опозиційний блок"), стосовно Сергія Мельничука (позафракційного) вони ухвалять рішення за підсумками доповіді генерального прокурора Віктора Шокіна.

"Ми будемо, безумовно, голосувати за арешт (зняття недоторканності - ІФ) цього депутата (С.Клюєва - ІФ)", - заявив журналістам депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв у парламенті в середу.

Водночас він додав: "Що стосується С.Мельничука, це складне рішення для багатьох із нас. Це людина, яка воювала за Україну... Якщо генеральний прокурор надасть переконливі докази, що насправді має бути розслідувано справу і для цього необхідно зняти недоторканність, ми проголосуємо за це рішення".

У свою чергу депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" заявив, що його фракція також підтримає зняття недоторканності з С.Клюева, а щодо С.Мельничука прийматиме рішення за підсумками доповіді генпрокурора.

"Щодо С.Клюєва питань немає, там очевидно. А щодо С.Мельничука ми ухвалюватимемо рішення, виходячи з доповіді генерального прокурора та пояснень Мельничука", - сказав І.Мосійчук.

Згідно з даними, оприлюдненими на сайті парламенту, до фракції "Самопоміч" входить 31 парламентар, до фракції Радикальної партії - 21 народний депутат.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

Порошенко після служби в Михайлівському соборі привітав усіх із Великоднем

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА