14:20 22.04.2015

Україна після успішного проведення реформ може претендувати на членство в ОЕСР - Порошенко

2 хв читати
Україна після успішного проведення реформ може претендувати на членство в ОЕСР - Порошенко

Сильна Україна після успішного проведення реформ може претендувати на членство в Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР), заявив президент України Петро Порошенко, виступаючи на засіданні Ради ОЕСР під час офіційного візиту до Франції.

Як повідомляє прес-служба президента, глава держави подякував усім країнам-членам ОЕСР за підтримку України та за рішення посилити співпрацю в умовах боротьби з агресією.

"Я вдячний ОЕСР за підтримку нашого плану реформ та наголошую на відданості України міжнародній співпраці та намірам запровадити найкращі світові стандарти життя людей", - сказав П.Порошенко.

У штаб-квартирі ОЕСР було підписано План з реалізації Меморандуму про взаєморозуміння щодо посилення співпраці між Урядом України та ОЕСР. Президент назвав його дорожньою картою реформ.

Він також відзначив надзвичайну зацікавленість України в отриманні експертизи за конкретними напрямками реформ, такими як управління державними підприємствами, боротьба з корупцією, розвиток малого та середнього бізнесу, податковий та фінансовий контроль, освіта.

За інформацією прес-служби глави Української держави, П.Порошенко провів зустріч із генеральним секретарем організації Хосе Анхелем Гурріа. На зустрічі також були віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко, міністри закордонних справ Павло Клімкін, економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус, освіти і науки Сергій Квіт, аграрної політики та продовольства Олексій Павленко, екології та природних ресурсів Ігор Шевченко, а також заступник голови Адміністрації президента Валерій Чалий і перший заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони, голова Міжвідомчої комісії з політики військово-технічної співпраці і експортного контролю Олег Гладковський.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА