14:18 25.04.2014

Путін особисто відповідає за злочини спецпідрозділів Росії на території України - Тимошенко у зверненні до президента РФ

1 хв читати
Путін особисто відповідає за злочини спецпідрозділів Росії на території України - Тимошенко у зверненні до президента РФ

Кандидат у президенти України, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко покладає відповідальність за загибель депутата Горлівської міськради Володимира Рибака на президента Росії Володимира Путіна.

"Справжнього патріота України, нашого товариша, депутата "Батьківщини" Володимира Рибака замучили в Горлівці до смерті співробітники спецпідрозділів Росії. Його, як і багатьох інших, вбили. Я не зупинюся, поки вбивці не будуть віддані в руки правосуддя. Я вважаю Володимира Путіна, який веде неоголошену війну проти України, особисто відповідальним за цю ситуацію", - йдеться у зверненні Ю.Тимошенко до В.Путіна, опублікованому на її офіційному сайті.

Звертаючись до президента РФ, вона наголосила: "Наша боротьба - це не боротьба з народом Росії. Ми боремося проти своїх імперських амбіцій. Війна, нав'язана Україні, стане кінцем вашого режиму. Не сумнівайтеся: ми переможемо, а ваші люди відповідатимуть за всі злочини. Україна буде єдиною і мирною. Слава Україні!".

Як повідомлялося, 19 квітня було знайдено мертвим у Слов'янську Донецької області депутата Горлівської міськради В.Рибака.

"Причина смерті (...) - комбінована травма тіла унаслідок тортур, з подальшим утопленням ще живих потерпілих, які були без свідомості", - йдеться в повідомленні МВС.

Служба безпеки України встановила причетність до вбивства В.Рибака групи зловмисників на чолі з громадянином РФ, офіцером спецназу Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил РФ Ігорем Стрілецьким.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА