15:14 02.03.2014

Ахметов закликає всіх співгромадян до об'єднання заради цілісної України

2 хв читати
Ахметов закликає всіх співгромадян до об'єднання заради цілісної України

Рінат Ахметов, відомий бізнесмен і президент найбільшого українського холдингу СКМ, закликає всіх співгромадян до об'єднання заради єдиної і неподільної України.

"Я відповідально заявляю, що група СКМ, яка сьогодні налічує 300 тисяч осіб та представляє Україну від Заходу до Сходу, від Півночі і до Півдня, зробить все можливе для збереження цілісності нашої країни", - йдеться в його заяві, поширеній у неділю.

Р.Ахметов звертається до політиків і української влади зробити все для забезпечення територіального суверенітету, відновлення демократії та невід'ємних прав і свобод громадян.

На його думку, майбутнє України поставлено під загрозу: внутрішня політична напруженість може перерости в затяжний конфлікт і зруйнувати цілісність України.

"Застосування сили і неправомірні дії ззовні неприпустимі. Я переконаний, у кризи може бути тільки одне вирішення - мирне. Важливо зберігати холодну голову, не піддаватися на провокації і ухвалювати обдумані, зважені рішення. Наша сила - в єдності бізнесу, влади та суспільства", - наголосив президент СКМ.

Він зауважив, що сьогодні економіка є реальною політичною силою, тому стоїть завдання гарантувати безпеку людей, їхніх сімей, стабільність роботи всіх підприємств країни.

"Ми працюватимемо 24 години на добу, щоб підтримувати життєдіяльність інфраструктури України. Це - наш головний внесок у цілісність країни. Звертаюся до підприємницьких кіл в Україні і ділових партнерів українського бізнесу із закликом об'єднати зусилля і сприяти мирному врегулюванню, не шкодуючи ніяких матеріальних ресурсів", - заявив Р.Ахметов.

Він висловив упевненість, що спільними зусиллями вдасться обстояти сильну, єдину і незалежну Україну.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Експрезидент Франції Олланд іде на позачергові парламентські вибори

"Мирні пропозиції" Путіна більше схожі на пропаганду, ніж на реальні кроки, вважає прем'єрка Італії

Прем'єр Великої Британії Сунак: Путін не зацікавлений у справедливому мирі

Гарріс Зеленському: Сполучені Штати поділяють ваше бачення закінчення цієї війни та припинення страждань українського народу

Кулеба і Боррель обговорили прогрес України на шляху в ЄС і постачання зброї

Президент Єврокомісії: Заморожування конфлікту сьогодні, в той час як війська РФ окупують територію України, не є відповіддю

Шольц: Припинення вогню без переговорів і дорожньої карти до справедливого миру легітимізує захоплення РФ української землі

У G7 закликали КНР чинити тиск на РФ, щоб та припинила агресію проти України - комюніке

РФ має заплатити понад $486 млрд за завдані Україні збитки, триває пошук шляхів змусити її зробити це - декларація лідерів G7

Київрада встановила прозорі правила в роботі МАФів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА