08:48 01.11.2013

Новий голова Львівської ОДА обіцяє не проводити великих кадрових ротацій

2 хв читати

Новий голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало обіцяє максимально зберегти кадровий потенціал.

"Я спробую максимально зберегти кадровий потенціал. Покладатимуся лише на професіоналів. Думаю, великих кадрових ротацій не буде",- сказав він на брифінгу після представлення в четвер.

За словами О.Сала, протягом місяця він входитиме в курс справ й робитиме усе, щоб підняти економіку області. Стосовно ж роботи з обласною радою, то новий голова обласної держадміністрації налаштований на компроміси.

Також він сказав, що про своє призначення дізнався за три години до представлення, коли було підписано відповідний указ президента України.

Коментуючи скандування журналістів під час його представлення, О.Сало сказав, що працюватиме так, щоб на його адресу такі крики не лунали.

За його словами, після призначення його начальником УМВС в Івано-Франківській області до нього ставилися приблизно так само, але потім ситуація змінилася. "Сьогодні можна почути позитивні відгуки громадян і співробітників, з якими я працював. Міліція Івано-Франківської області займає передові місця", - сказав він.

Як повідомлялося, 31 жовтня президент України Віктор Янукович звільнив з посади голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука та призначив на цю посаду О.Сала.

О.Сало очолював обласне управління МВС у Львівській області в 2004 році, і під час "помаранчевої" революції був обвинувачений у численних зловживаннях владою. Генпрокуратура порушила проти нього кримінальні справи за порушення виборчого законодавства та зловживання службовим становищем, і його було оголошено в міжнародний розшук.

Пізніше кримінальні справи стосовно О.Сала було закрито "у зв'язку з відсутністю в його діях складу злочину".

У 2010 році він очолював управління МВС у Рівненській області, потім обіймав посаду першого заступника начальника Департаменту громадської безпеки МВС. У 2012 році О.Сала призначили начальником управління МВС України в Івано-Франківській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА