10:51 24.10.2013

У довиборах до парламенту в п'яти округах хочуть брати участь два Сергія Власенка та одна Наталя Окунська

2 хв читати
У довиборах до парламенту в п'яти округах хочуть брати участь два Сергія Власенка та одна Наталя Окунська

Станом на ранок четверга на довиборах до парламенту в п'яти округах виявили бажання балотуватися 61 особа, з яких 29 вже зареєстровані кандидатами.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-службі ЦВК, найбільше кандидатів висунуто в 94-му окрузі (Обухів, Київська область) - 26. Так, подали документи для реєстрації два повних однофамільці (збігаються прізвище, ім'я та по батькові) адвоката екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Володимировича Власенка (1967 року народження) - слідчий Ірпінського міського відділу ГУ МВС у Київській області , 1991 року народження і безробітний, 1977 року народження народження. Обидва самовисуванці.

Водночас у цьому окрузі вже зареєстрований єдиний кандидат від опозиції від ВО "Батьківщина" Віктор Романюк.

Також подав документи самовисуванець Остап Михайлович Семерак, пенсіонер, 1962 року народження, який також є повним однофамільцем опозиційного екс-народного депутата Остапа Семерака (1972 року народження), який заявив раніше, що не має наміру балотуватися, щоб не конкурувати з єдиним кандидатом від опозиції.

У цьому ж окрузі висунулися екс-народний депутат Юрій Кармазін, який також позиціонує себе як борець з нинішньою владою.

Друге місце за кількістю бажаючих взяти участь у виборах посідає двісті двадцять третій округ, де документи для реєстрації кандидатами у народні депутати подали 18 осіб. Зокрема, подала документи про самовисування приватний підприємець Наталія Окунська, яка є колишньою дружиною адвоката С.Власенка.

Від опозиції в цьому окрузі зареєстрований кандидатом висуванець ВО "Свобода" Юрій Левченко. Подав також документи для реєстрації голова ради громадської організації "Об'єднана Батьківщина" самовисуванець Анатолій Артемчук.

Заявила про самовисування в цьому окрузі адвокат Тетяна Монтян.

У 132- му окрузі (Первомайськ, Миколаївська область) мають намір балотуватися чотири кандидати, тут, зокрема, вже зареєстрований єдиний кандидат від опозиції Аркадій Корнацький від ВО "Батьківщина".

У 194-му окрузі (Черкаси ) надійшли документи для реєстрації 9-ти кандидатів. Єдиним кандидатом від опозиції тут є висуванець від ВО "Батьківщина", вже зареєстрований Микола Булатецький. Подав документи для реєстрації самовисуванець Олег Свинарчук, який є президентом корпорації "Богдан".

У 197-му окрузі (Канів, Черкаська область) висунуті 6 кандидатів. Як єдиний кандидат від опозиції в цьому окрузі балотується Леонід Даценко, від ВО "Батьківщина".

Висування кандидатів на повторних виборах народних депутатів України в п'яти округах завершується 14 листопада. Вибори відбудуться 15 грудня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

Порошенко привіз техніку підрозділам ППО та військової авіації

Можлива загибель Раїсі може мати серйозні наслідки для Ірану, вважають в Інституті вивчення війни

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА