16:25 19.12.2012

У ВР уже практично подiлили комiтети - спiкер Рибак

2 хв читати
У ВР уже практично подiлили комiтети - спiкер Рибак

У парламентi вже досягнуто домовленостi про розподiл 29 з 30 парламентських комiтетiв, повiдомив голова Верховної Ради Володимир Рибак.

"У мене в кабiнетi вже три чи чотири рази збиралися керiвники фракцiй, їхнi заступники. Сьогоднi вже є повне взаєморозумiння щодо 29 з 30 комiтетiв, один комiтет ми ще узгодимо. Тож завтра-пiслязавтра ми пiдготуємо списки всiх комiтетiв, керiвництва, предмети їх вiдання", - заявив В.Рибак в iнтерв'ю парламентському телеканалу "Рада" в середу.

"Усi фракцiї почули одна одну, всi думки ми врахували, i я думаю, що на сесiї на тому тижнi ми затвердимо й запустимо їх у роботу, тому що надходять закони вiд мiнiстерств, вiдомств, а менi нiкуди їх направляти", - додав вiн.

Вiдповiдаючи на запитання про те, якi законопроекти парламент розгляне насамперед, спiкер заявив, що це будуть законопроекти, спрямованi на створення нових робочих мiсць i пiдвищення рiвня заробiтної плати.

Ранiше повiдомлялося, що на засiданнi 13 грудня Верховна Рада затвердила кандидатури керiвництва парламенту та схвалила кандидатуру прем'єра. Наприкiнцi засiдання було затверджено рiшення про перелiк i кiлькiсний склад комiтетiв парламенту нового скликання, при цьому склад комiтетiв затверджено не було.

Вiдповiдно до рiшення передбачалося, що в парламентi VII скликання буде 27 комiтетiв i одна контрольна комiсiя з питань приватизацiї. На вiдмiну вiд парламенту попереднього скликання Комiтет з питань фiнансової та банкiвської дiяльностi, податкової та митної полiтики роздiлено на Комiтет з питань фiнансової та банкiвської дiяльностi та Комiтет з питань податкової та митної полiтики.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА