14:11 25.05.2024

Втрати РФ під час наступу на північ Харківської області становили 8 до 1 проти українських - Зеленський

1 хв читати
Втрати РФ під час наступу на північ Харківської області становили 8 до 1 проти українських - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що втрати російської армії під час спроби прориву північного кордону Харківської області, що розпочалася близько двох тижнів тому і завершилася, становили вісім російських військових на одного українського.

"Їхній (російський - ІФ-У) прорив у напрямку Харкова, який стався трохи більше ніж два тижні тому, (завершився - ІФ-У) військовими жертвами 1 до 8. Один українець на вісім росіян", - розповів Зеленський в інтерв'ю центральноазіатським ЗМІ, опублікованому в суботу.

Водночас, як він наголосив, "Путіну абсолютно начхати на розуміння людського життя, йому начхати і на своїх людей, як на цивільних, так і на військових".

"Десь там дається ця статистика. Йому цікаві (ці втрати своїх військових - ІФ-У) чи ні? До цього на тиждень було близько 2-3 тис. жертв - я постійно отримую аналітику про втрати російських військових. 2-3 тис. сімей втратили своїх дітей. Та йому абсолютно наплювати", - сказав президент.

"Путін у цей час у лазні сидить, чи де він там - у СПА, який показували неодноразово? Він у цей час займається зовсім іншим. Але ручки він свої маленькі не відмиє, звичайно, від усього цього кровопролиття", - зазначив Зеленський.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МАРКА РЮТТЕ ЗАТВЕРДЖЕНО НА ПОСАДУ ГЕНСЕКА НАТО

Генштаб ЗСУ: За минулу добу відбулися 142 бої, втрати ворога на покровському напрямку становили майже 300 осіб

Суд засудив до 6 років ув'язнення ексголову слідчого управління Генпрокуратури Щербину за підбурювання до давання хабара ексдиректору ДБР - САП

Кабмін дозволив бронювати весь персонал сертифікованих протимінних операторів

ПП "Нижанковичі-Мальховичі" на польсько-українському кордоні повноцінно запрацює до кінця року

Держмитниця спростувала інформацію про відмову заводити контейнеровоз в Одеський порт через повільність митників

Зеленський разом із Сирським і Гнатовим прибули на Донеччину

Обмін військовополоненими вперше відбувся за участю представників російського офісу уповноваженого з прав людини - Лубінець

У Польщі українці з 2022 р. створили близько 8 тис. ТОВ і ще 50 тис. людей займаються приватним підприємництвом

Розпочалася реєстрація електронних кабінетів для вступників на основі 9 класів до закладів фахової передвищої освіти - Міносвіти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА