17:16 09.04.2024

Суд відправив під варту підозрюваного в убивстві підлітка на станції фунікулера в Києві

1 хв читати
Суд відправив під варту підозрюваного в убивстві підлітка на станції фунікулера в Києві

Суд відправив під варту підозрюваного в убивстві підлітка на станції фунікулера в Києві, повідомляє Державне бюро розслідувань (ДБР).

"Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 5 червня 2024 року без права внесення застави підозрюваному в убивстві підлітка на станції фунікулера у Києві", - йдеться в повідомленні ДБР у телеграм-каналі у вівторок.

Як зазначається в повідомленні, 7 квітня 2024 року працівники ДБР відкрили кримінальне провадження за фактом трагедії на станції фунікулера в Києві. Цього дня на станції столичного фунікулера виник конфлікт між чоловіком, який служить водієм в Управлінні державної охорони, та неповнолітнім. Після виходу з вагона на верхній станції правоохоронець штовхнув підлітка. Той упав, розбив головою скло, отримавши смертельний поріз шиї. Неповнолітній помер на місці події.

"Затриманий правоохоронець уже відсторонений від виконання своїх обовʼязків. Керівництво Управління державної охорони надає повне сприяння у проведенні невідкладних слідчих дій. Експертиза підтвердила, що під час трагедії чоловік був у стані алкогольного сп’яніння. Йому було повідомлено про підозру в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України)", - зазначено в повідомленні.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років. Процесуальне керівництво здійснює Київська спеціалізована прокуратура у сфері оборони.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив важливе рішення на шляху створення Спецтрибуналу щодо злочину агресії РФ

Українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали одного ракетного і 29 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу зафіксовано 96 бойових зіткнень

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА