19:38 29.02.2024

Павлюк обговорив з американськими військовими фахівцями потреби та можливості Сухопутних військ для ведення бойових дій проти переважаючого противника

1 хв читати
Павлюк обговорив з американськими військовими фахівцями потреби та можливості Сухопутних військ для ведення бойових дій проти переважаючого противника

Командувач Сухопутних військ генерал-лейтенант Олександр Павлюк в онлайн форматі взяв участь у XVI Безпековому діалозі Україна-США щодо оцінки оборонних можливостей і потреб України після другого року війни, який відбувся у Вашингтоні. Про це він повідомив у телеграм-каналі в четвер увечері.

За його словами, тематична частина, присвячена, зокрема, питанням Сухопутних військ, "відбулася за участі поважних військових фахівців та аналітиків провідних безпекових установ. Серед них Віль'ям Тейлор, віцепрезидент з питань Європи та росії Інституту Миру США, Бен Ходжес, командувач СВ США в Європі 2014-2017 рр., старший наставник НАТО з питань логістики та Люк Коффі, старший науковий співробітник Інституту Гудзону"

Павлюк поінформував, що під час розмови з учасниками діалогу він "окреслив основні потреби, які мають Сухопутні війська для ведення бойових дій проти переважаючого противника. Зокрема щодо окремих видів озброєння, військової техніки та можливостей посилення армійської авіації".

При цьому він висловив вдячність народу Сполучених Штатів за допомогу Україні та наголосив на її важливості для відбиття повномасштабної збройної агресії Росії.

"Запевнив учасників, що лише продовження підтримки України, наших Збройних сил та Сухопутних військ ЗС України дозволить повністю відновити територіальну цілісність України в міжнародно визнаних кордонах та знизить можливості росії поширити свою агресію на інші країни", - наголосив Павлюк.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

ВИБУХ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ, ПОВІТРЯНІ СИЛИ ПОПЕРЕДЖАЛИ ПРО ЗАГРОЗУ ЗАСТОСУВАННЯ БАЛІСТИЧНОЇ ЗБРОЇ – ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

У регіонах РФ, які можуть бути вразливими для українських БПЛА, скасували паради до 9 травня - британська розвідка

Унаслідок підриву гранати в Києві вночі постраждали двоє людей - поліція

Росіяни скинули 11 КАБ на правобережну частину Херсонської області - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА