11:42 08.01.2024

Кількість знеструмлених через негоду населених пунктів зростає - Міненерго

2 хв читати
Кількість знеструмлених через негоду населених пунктів зростає - Міненерго

Хуртовини, налипання мокрого снігу та ожеледиця призвели до відключень електропостачання вже у восьми областях, повідомило Міністерство енергетики.

Згідно з його оновленням у телеграм-каналі, найбільше відключень в Одеській області - там без світла 225 населених пунктів, або 68 тис. споживачів (уранці понеділка повідомлялося про 58 знеструмлених населених пунктів - ЕР).

Також до 62 збільшилася кількість відключених населених пунктів у Миколаївській області (було 54).

У Дніпропетровській області без світла 126 населених пунктів (уранці повідомлялося про понад 200).

У Кіровоградській області без світла 12,5 тис. клієнтів, у Київській, як і за даними на ранок, залишається без світла 9 тис. клієнтів.

Додалися відключення в Хмельницькій області - сім населених пунктів і в Черкаській - один.

У Донецькій області через бойові дії та негоду без електропостачання 131 населений пункт, у Харківській області внаслідок бойових дій знеструмлені 2,7 тис. споживачів, триває огляд чотирьох населених пунктів, які постраждали від нових обстрілів.

Є знеструмлення і через технічні причини - в Запорізькій області знеструмлені 7,5 тис. споживачів, із них заживлено 3,7 тис., на Сумщині без електропостачання дев’ять населених пунктів.

Складною залишається ситуація в Херсоні, де після обстрілу знеструмлені 6,3 тис. точок обліку, загалом без електроенергії в місті понад 20 тис. абонентів.

Міненерго попередило, що погодні умови погіршуються, внаслідок чого кількість відключень може зростати. Планових обмежень електропостачання через дефіцит ресурсу не передбачено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли два села на Харківщині, постраждала пенсіонерка - Синєгубов

ОКУПАНТИ Б'ЮТЬ ПО ХАРКОВУ І ХАРКІВСЬКОМУ РАЙОНУ - ГОЛОВА ОБЛАДМІНІСТРАЦІЇ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА