08:37 27.11.2023

310 одиниць спецтехніки розчищали сніг на вулицях Києва, у місто закрито в'їзд великогабаритного транспорту - КМВА

1 хв читати
310 одиниць спецтехніки розчищали сніг на вулицях Києва, у місто закрито в'їзд великогабаритного транспорту - КМВА

Станом на ранок понеділка Київ перебуває у складних погодних умовах ІІ (помаранчевого) рівня небезпеки, триває сильний снігопад, сильний вітер 22 м/с; хуртовини, снігові замети; на дорогах ожеледиця, повідомив у понеділок уранці голова Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

"Станом на 7.30 несприятливі погодні умови не призвели до надзвичайних ситуацій, ситуація контрольована", інформує голова КМВА у своєму телеграм-каналі.

Попко наголосив, що система життєзабезпечення міста працює в штатному режимі і забезпечує нормальні умови життєдіяльності населення, відключень електроенергії не було, споживання електроенергії надано без обмежень, аварій на газових мережах не було, пасажирський транспорт працює за штатним графіком, підготовлені пункти обігріву.

"Загальноосвітні навчальні заклади працюють у змішаному режимі - офлайн та онлайн. Чи відправляти дитину до школи - вирішують батьки", - додав Попко.

Очільник КМДА зазначив, що рух транспорту в місті ускладнений, тому адміністрація "наполегливо просить водіїв без нагальної потреби не виїжджати на вулиці міста, не паркувати авто на тротуарах, на узбіччях, щоб не заважати спецтехніці".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА