20:23 25.11.2023

Ремонт пошкоджених ЛЕП у Київській області в результаті нічної атаки "шахедами" буде завершено сьогодні ввечері

1 хв читати
Ремонт пошкоджених ЛЕП у Київській області в результаті нічної атаки "шахедами" буде завершено сьогодні ввечері

Ремонтні бригади завершать аварійно-відновлювальні роботи пошкоджених унаслідок нічної атаки "шахедами" ліній електропередачі у Київській області вже сьогодні ввечері, повідомив заступник глави Офісу президента Олексій Кулеба.

"Сьогодні Київ зазнав найбільш масованої із початку повномасштабної війни атаки дронами з боку Росії... У Київській області маємо пошкоджені лінії високовольтної передачі. Ремонтні бригади вже працюють, аварійно-відновлювальні роботи сьогодні будуть завершені", - заявив він у відеозверненні.

Також, за словами Кулеби, незважаючи на щоденні обстріли, тривають роботи з відновлення водопостачання в регіонах, постраждалих внаслідок підриву окупантами Каховської ГЕС.

Зокрема, зазначив він, добігає кінця реалізація масштабного державного проєкту - будівництва магістрального водогону.

Заступник керівника Офісу президента повідомив, що протягом тижня Росія 911 разів обстріляла Україну. Загинули 19 українців, 84 - дістали поранення.

Як повідомлялося, у ніч на 25 листопада Росія випустила по Україні 75 ударних БПЛА, більшу частину з яких спрямувала на Київ. У Повітряних силах ЗСУ повідомили про ліквідацію 74 "шахедів".

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА